Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Χαρακτήρες του Game of Thrones ως εκπαιδευτές Pokemon (Μέρος 1ο)

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και είναι πιο καυτό από ποτέ. Μπορεί οι δείκτες των θερμομέτρων να βαράνε κόκκινο με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα και να μην λένε να πέσουν, ωστόσο δεν είναι ο θερμός καιρός που κάνει καυτό το φετινό καλοκαίρι. Πριν μία εβδομάδα κυκλοφόρησε σε Αυστραλία, Η.Π.Α και Ν. Ζηλανδία (ενώ από σήμερα κυκλοφορεί και στην Ελλάδα) το Pokémon Go, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που καλεί τους επιδέξιους εκπαιδευτές να βγουν στους δρόμους και να πιάσουν τα αγαπημένα τους τερατάκια. 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

10 + 1 πράγματα που μου δίδαξε η 6η σεζόν του Game Of Thrones

Δυστυχώς άλλη μια σεζόν ήρθε και πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε. Μπορεί στην αρχή να υπήρχαν αμφιβολίες για το περιεχόμενο του 6ου κύκλου και την ποιότητα του λόγω της έλλειψης του μπούσουλα των βιβλίων, ωστόσο οι σκηνοθέτες μας διέψευσαν όλους προσφέροντας μας αν όχι την καλύτερη (μέχρι την επόμενη) σεζόν, δέκα τρομερά επεισόδια γεμάτα άπλετη δράση, ανατροπές, μάχες και μπόλικο θανατικό. Βέβαια μέσα σε όλο αυτό το χαμό με τα πτώματα, τις φωτιές και τις δολοπλοκίες το Game Of Thrones μοιράζει χρήσιμα μαθήματα ζωής διευκολύνοντας την καθημερινότητα μας. Ας το πάρουμε από την αρχή.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Σαλβαντόρ Νταλί: Κλόουν και ιδιοφυία του 20ου αιώνα

Για δες ποιος επέστρεψε. Το ξέρω η απουσία μου ήταν πολύμηνη, μεταξύ μας ούτε που σας ένοιαξε, αλλά οι υποχρεώσεις ήταν αρκετές και οι προτεραιότητες άλλες. Τώρα, λοιπόν, που μου βρίσκεται λίγος χρόνος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το βουνό των υποχρεώσεων έχει περάσει, είπα να γράψω μερικά πράγματα να αναζωπυρώσω τη φλόγα της μεταξύ μας σχέση που κοντεύει να σβήσει. Δεν τελειώνεις το άρθρο για τον Νταλί που έχεις και περιμένει από τα Χριστούγεννα, είπα και τσουπ, να το σπαρταράει.