Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

20 και κάτι σκέψεις μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη

1. Τελικά ο Θεοδωράκης και το κόμμα του πόσο καιρό έχουν να κλείσουν μάτι που μας έλεγε στο σποτ του;  

2. Ο Καμμένος έχει δίπλωμα καπετάνιου ή θα οδηγήσει τη βαρκούλα στα βράχια;

3. Δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο. Δεκάχρονα να συμμετάσχουν σε σποτ ναζιστικού μορφώματος ή ότι είχαν την (ανεπιθύμητη) συναίνεση των γονιών τους.

4. Ο Λαφαζάνης έφτασε στο νομισματοκοπείο ή κόλλησε στη κίνηση; Μήπως έπαθε λάστιχο;

5. Ο ελληνικός λαός δεν έδωσε κανένα μήνυμα συγκυβέρνησης και συνεργασίας. Το μήνυμα ήταν ότι βαρέθηκε εσάς και τα ψέματα σας και δεν πέρασε ούτε απ’ έξω από το εκλογικό του κέντρο.

6. Λεβέντη μου κι’ αλήτη μου δεν πάω απόψε σπίτι μου βρέθηκαν να τραγουδούν έξω από τα γραφεία του κόμματος οι οπαδοί της Ένωσης Κεντρώων

7. Και ξαφνικά ο χείμαρρος του 10% που λεγόταν Ποτάμι στέρεψε και έγινε ρυάκι με τέσσερις σταγόνες.

8. Μνημόνιο δεν θέλουμε αλλά παραπάνω από τα μισά κόμματα της παρούσας Βουλής το ψήφισαν. Ζώα που θα ‘λεγε και ο Λεβέντης.

9. Τσίπρας προς Νέα Δημοκρατία: Καλώς τα παιδιά. Καλώς τα 3 – 0 (Εκλογές 25 Ιανουαρίου, Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου, Εκλογές 20 Σεπτεμβρίου)

10. Το Αύριο του Τσίπρα στα προεκλογικά σποτ που έβγαλε την ταυτότητα του τόσο γρήγορα ενώ εμείς τρέχαμε να μαζέψουμε τη χαρτούρα;

11. Πως γίνεται κάθε φορά να πέφτουν τόσο έξω οι δημοσκοπήσεις;

12. Ανοίγω την τηλεόραση στις εννιά και βλέπω μια ομάδα ανθρώπων να έχουν στηθεί σε κύκλο και να κουνάνε σεντόνι. Κυριακάτικα Champions League

13. Τώρα να δεις πόσο επονείδιστο, απεχθές, παράνομο, μη νόμιμο και μη βιώσιμο είναι που η Ζωίτσα  δεν θα είναι στη Βουλή.

14. Τώρα ο Καμμένος θα μάθει στον Τσίπρα να τον παίζει με τον δεξί;

15. Δεν λες πάλι καλά που δεν έπαθε κανένα έμφραγμα να μας μείνει στον τόπο από συγκίνηση ο Λεβέντης. 

16. Την Παναγιά επικαλέστηκε ο Παναγιώτης Καμμένος να βοηθήσει στο δύσκολο έργο της κυβέρνησης. Ένα δάκρυ κύλησε από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Άγγελο Αναστασιάδη

17. Άραγε θα ξανακλάψει ο Μπογδάνος;

18. Φήμες λένε ότι μετά από τις τρεις τελευταίες νίκες του Σύριζα η πλατεία Κλαυθμόνος όπου βρισκόταν το εκλογικό του περίπτερο μετονομάζεται σε πλατεία Πανηγυριού. Και να σκεφτείς ότι ονομάστηκε έτσι γιατί κάποτε κλαίγαμε που δεν είχαμε σύνταγμα.

19. Τώρα που δεν θα έχουμε Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής που θα βρούμε καλύτερη κωμική σειρά;

20. Ο Λαφαζάνης πισώπλατα την έφερε στον Τσίπρα, διέσπασε το κόμμα, δημιούργησε χαμό και τελικά δεν μπήκε στη Βουλή. Σαν να λέμε έρχεται ο Γκόουστ την τελευταία στιγμή και σώζει τον Τζον Σνόου κατασπαράζοντας Όλυ και Σερ Άλισερ. Δικαίωση αφού

20 + 1. Την Ζωή απ’ τη φωτιά ποιος θα την βγάλει; ο Λαφαζάνης που ‘χει δύναμη μεγάλη (δεν);

20 + 2. Έκτακτη είδηση: Η Βουλή βρίσκεται υπό κατάληψη από την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φωνάζει "την προεδρία θα την πάρετε πάνω από το πτώμα μου". 

20 + 3. Η συγκυβέρνηση αλλιώς λέγεται και παρτούζα και ανάλογα με τα πόσα κόμματα συμμετέχουν σε αυτή και σε φυστικώνουν χαρακτηρίζεται και ως threesome, foursome ή gangbang.


Valar Mnimoniogulis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου