Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Αστικοί θρύλοι που παγώνουν το αίμα (Μέρος Γ)

Νόμιζες ότι το δεύτερο μέρος ήταν το τελευταίο μας; Να σου πω κάτι; Οι ιστορίες με μωρά που κλαίνε, babysiter και κρεμασμένα σκυλιά δεν είναι οι τελευταίες μας. Το τρίτο μέρος έρχεται να σου ταράξει τον ύπνο με ιστορίες που περιλαμβάνουν νεκροταφεία, παράξενες γυναίκες και ατυχήματα.

"Η σωρός από τα φύλλα" 
Ένας άντρας ήταν τόσο ενθουσιασμένος να πει στη γυναίκα του για την προαγωγή που πήρε και έτσι οδήγησε το αμάξι του μπροστά από την πόρτα του σπιτιού, περνώντας μέσα από μια σωρό από φύλλα, τα οποία είχαν μαζέψει μια μέρα πριν. Μπαίνει φουριόζος στο σπίτι και αμέσως λέει στη γυναίκα του τα χαρμόσυνα νέα. Ύστερα από πολλά συγχαρητήρια, φιλιά και αγκαλιές ρωτά την γυναίκα του που βρισκόταν ο γιος του. "Παίζει έξω σε ένα φρούριο φτιαγμένο από φύλλα" του απάντησε εκείνη. 

"Η παράξενη γυναίκα"
Ένα βράδυ, ένα όμορφο κορίτσι μπαίνει στο τρένο για να πάει σπίτι της. Βρίσκει, λοιπόν, μια θέση απέναντι από μια γυναίκα που καθόταν ανάμεσα από δύο άντρες. Το κορίτσι δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία των δύο ανδρών, αλλά από το γεγονός ότι η γυναίκα έμοιαζε να την κοιτάζει χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να την δει γιατί φορούσε κουκούλα. Στην επόμενη στάση ένας άντρας μπήκε στο τρένο και έκατσε δίπλα στο κορίτσι. Ύστερα από πέντε λεπτά ψιθύρισε το κορίτσι "Κατέβα στην επόμενη στάση με μένα. Είναι πολύ σημαντικό να με εμπιστευτείς" Στην επόμενη στάση λοιπόν το κορίτσι αγχωμένη ακολούθησε τον άντρα όπως της είχε υποδείξει και μαζί είδαν τον τρένο να φεύγει. Τότε ο άνδρας γύρισε προς το κορίτσι και της είπε "Δόξα τω Θεώ. Είμαι γιατρός και εκείνη η γυναίκα ήταν νεκρή, ενώ οι δύο άντρες δίπλα της την κρατούσαν όρθια".

"Το στοίχημα" 
Μια παρέα κοριτσιών έχουν μαζευτεί σε ένα σπίτι ένα βράδυ για πιτζάμα πάρτι. Αφού κουτσομπόλεψαν μέχρι και το σκύλο του γείτονα ξεκίνησαν να λένε τρομακτικές ιστορίες. Ένα από τα κορίτσια ξεκίνησε την ιστορία της για ένα γέροντα που είχε θαφτεί, νωρίτερα στην βδομάδα, στο κοντινό νεκροταφείο στο τέλος του δρόμου ισχυριζόμενη ότι θάφτηκε ζωντανός. "Αν προσπαθήσετε, μπορείτε ακόμα να τον ακούσετε να γρατζουνάει το καπάκι από το φέρετρό του" είπε στις φίλες της. Τα υπόλοιπα κορίτσια όμως δεν πίστεψαν την ιστορία της. "Μπλοφάρεις" είπε μία από αυτές "στοιχηματίζω ότι φοβάσαι να πας εκεί τώρα και να μας το αποδείξεις". Το κορίτσι δέχεται την πρόκληση και για να αποδείξει στις φίλες της ότι το έκανε πήρε μαζί της ένα πάσσαλο για να τον καρφώσει στο έδαφος. Η ώρα περνούσε όμως και το κορίτσι δεν γυρνούσε στο πάρτι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια πίστευαν ότι είχε τρέξει ντροπιασμένη και φοβισμένη σαν την κότα πίσω στο σπίτι της. Το επόμενο πρωί καθώς η κοριτσοπάρεα περνούσε από το νεκροταφείο είδαν μια κοπέλα να στέκεται πάνω από ένα τάφο. Αφού πλησίασαν είδαν την φίλη τους νεκρή με την μπλούζα της να έχει μπλεχτεί κατά λάθος στον καρφωμένο πάσσαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου